Seks, therapie

Sekscoach

Ben je niet tevreden tussen de lakens? Ben je van mening dat het allemaal wel een tikkeltje spannender en met meer afwisseling kan? Schakel dan een sekscoach in om je helpen dit te bewerkstelligen.

Spannender en beter in bed

De sekscoach helpt vanuit zijn deskundigheid en eigen ervaring en helpt andere mensen een spannender seksleven te krijgen en beter in bed te worden. In ons land is een sekscoach een nog relatief onbekend fenomeen. De sekscoach heeft en neemt de vrijheid je aan te raken, te putten uit eigen ervaring en te werken met pornografisch materiaal, iets dat een seksuoloog of sekstherapeut niet doet. Een seksuoloog of een therapeut zal nooit aanwezig zijn bij een seksuele activiteit, de sekscoach kan dit wel serieus overwegen en kan tijdens deze activiteit zelfs coachen.

Sekscoach

Geen aansluiting bij andere beroepsgroepen

Het beroep sekscoach heeft nog geen aansluiting bij een andere beroepsgroep en er bestaat ook geen training of certificering voor seks coaches. En dus bestaat er ook groot verschil tussen de coaches. De een heeft de eigen seksualiteit ontdekt en wil jou daar ook bij helpen, een ander kan wel een opleiding seksuologie hebben genoten. Check dus wel eerst of iemand al dan niet deskundig is en of de coach is aangesloten bij een organisatie waar je eventueel met klachten terecht kunt. In bepaalde gevallen is een sekscoach wel gecertificeerd als bijvoorbeeld levenscoach.

Video bellen voor een coaching consult

Ook nieuw en modern is dat je een afspraak videobellen maakt met de coach voor een coaching consult. De coach coacht en vertelt maar geeft ook speciale masturbatie-coaching voor zowel de man als de vrouw en coacht vrouwen die ook eens een ejaculatie willen ervaren. Ook kunnen de orale lusten van koppels gecoacht worden en zo kan eigenlijk alles met de sekscoach besproken worden. Coaching in seks is een fenomeen dat afkomstig is uit Amerika en dat in 2005 via een televisieprogramma in Nederland bekend werd en ondertussen steeds vastere voet aan de grond krijgt in de wereld van seks en relaties. Vaak blijkt de sekscoach degenen bij wie je gewoon kwijt kunt wat je eigenlijk met de seksuologe had willen bespreken. De coach is echter praktischer en spreekt de taal van het volk.

Niet vergoed

Bezoekjes aan de sekscoach worden overigens niet vergoed door de ziektekostenverzekeraar. Vanwege de zeer praktische wijze waarop gewerkt wordt heb je vaak echter minder sessies nodig dan bij bijvoorbeeld de seksuologe.

Bezoek de website voor meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *