Manicure

Manicure Spijkenisse

Manicure

 

 

Heb jij binnenkort een belangrijk feestje en zou je graag je nagels laten verwennen? Dan is het een goed idee om eens naar de manicure te gaan. Je vindt er vast wel eentje in Spijkenisse of bij jou in de buurt. Als je zelf nog nooit naar de manicure Spijkenisse bent geweest en je nog een beetje twijfelt, dan ben je op de juiste plek terecht geraakt! Hieronder ontdek je wat je allemaal kan verwachten van een bezoekje aan de manicure!

 

Waarom een manicure?

 

Af en toe kan het deugd doen om eens naar de manicure te gaan. Om jezelf eens goed te laten verwennen, want door een manicure worden niet alleen je handen stralend, maar wordt jij ook volledig ontspannen en geef toe soms heb je dat gewoon écht nodig! Door te kiezen voor een manicure, zullen je handen en nagels mooi verzorgd zijn, waardoor jij je weer beter in je vel voelt!

 

Wat kan je verwachten van een manicure?

 

Een manicure is veel meer dan alleen maar het vijlen en lakken van de nagels. Het is een complete verzorging voor de nagels én handen. Eerst worden je vingers worden in een lauwwarm badje met een scheutje olie gestoken. Op die manier worden je nagelriemen zachter en kan de schoonheidsspecialist de nagelriemen makkelijker terugduwen. Daarna worden je nagels in een bepaalde nagelvorm gevijld. Deze stappen zijn standaard, maar daarbovenop kan je ook nog kiezen voor een aantal extra opties. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om je handen en onderarmen te laten masseren. Als laatste stap worden je nagels gelakt. Je krijgt de keuze tussen ontzettend veel leuke kleurtjes, zoals een zachte pasteltint, een opvallende metallic tint, maar je kan natuurlijk ook altijd kiezen voor de French manicure, hierbij wordt enkel een witte rand op de nageluiteinden gelakt.

 

Welke stijl past bij jou?

 

Schoonheidssalons bieden veel keus aan qua behandelingen voor je nagels. Dit uitgebreid aanbod maakt kiezen niet makkelijker. Welke behandeling het meest geschikt is voor jou, is voornamelijk afhankelijk van je smaak en stijl. Als je zelf een sportief of naturel type bent, dan hou je je nagels het best kort en dan kies je het beste voor een zachte kleur of doorzichtige nagellak. Ook een French manicure is een goede optie voor naturele types. Als je eerder een extravert type bent, dan kunnen acrylnagels een goede keuze zijn. Deze tips worden op je eigen nagels geplaatst, waardoor je nagels langer lijken. Acrylnagels zijn verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren, daarnaast kan je ook nog eens glitter laten toevoegen om het écht opvallend te maken! Daarnaast kan je ook voor gelnagels kiezen, deze blijven heel wat langer, maar zijn wel iets duurder!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *