Ontspanning

Lekker aan de slag met yoga Krimpen aan den Ijssel

Yoga Krimpen aan den Ijssel

Yoga

Al jarenlang kampte ik met een probleem, ik had namelijk het gevoel dat lichaam en geest niet meer één waren. Voor mijn gevoel stond voor mijn lichaam continu de automatische piloot aan. Ik was niet meer bewust bezig met wat ik deed. Dit zorgde dan ook voor erg veel ergernissen. Niet alleen bij mensen om mij heen, maar voornamelijk bij mij. Ik vroeg mezelf steeds af waar ik toch last van had. Ik ben toen online gaan zoeken naar deze klachten en kreeg weinig resultaten. Echter kwam ik uiteindelijk wel yoga tegen. In het begin geloofde ik niet echt in yoga, maar naarmate ik meer onderzoek deed begon ik er wel steeds meer in te geloven. Het voornamelijk doel van yoga is dan ook om lichaam en geest weer één geheel te laten voelen. Dit kwam dan ook overeen met mijn levensdoel van dat moment.

 

Eerste yogales

Ik had dus best wat onderzoek gedaan naar yoga, hierdoor wist ik dat yoga echt iets voor mij was. Ik heb me toen ook vrijwel direct aangemeld bij een yoga klas bij mij in de buurt van Krimpen aan den Ijssel. De yogales zou elke dinsdagavond plaatsvinden en dat was voor mij erg fijn. Mijn vrouw was dan namelijk sporten en hierdoor konden wij dit goed combineren. Ik bracht haar de eerste dinsdag dan ook naar de sportschool en ging zelf naar mijn eerste yogales. Ik moet zeggen dat ik het erg spannend vond. Ik probeerde mijn zenuwen dan ook om te zetten in iets positiefs. Toen ik aankwam bij het gebouw waar de yoga gegeven zou worden stond ik versteld van hoe mooi het eruit zag. Ik ben hierna naar zaal gegaan en heb netjes een hand gegeven. De lerares was erg rustig en dit stelde mij dan ook mijn gemaakt. De eerste yogales vond ik vrij apart, dit omdat ik nog nooit zoiets had meegemaakt. Naast dat ik het apart vond, vond ik het wel erg fijn. Dat was dan ook het moment dat ik besloot om elke dinsdagavond hierheen te gaan.

 

Na de Yoga daten

Elke dinsdagavond ging mijn vrouw dus naar de sportschool en ging ik naar de yoga. Als ik klaar was bij de yoga haalde ik mijn vrouw op bij de sportschool. Mijn vrouw neemt na het sporten altijd een douche in de sportschool, dit zorgt er dan ook voor dat we niet eerst naar huis moeten. Als ik haar ophaal van bij de sportschool gaan we vaak wat leuks doen. De ene keer gaan we naar de bioscoop, terwijl we de andere keer wat drankjes drinken op een terras.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *