Geen categorie

Hulp van een spirituele coach Utrecht

Spirituele Coach Utrecht

Nu je de titel leest zul jij je wel afvragen; wat is een spirituele coach? Nou dat dachten wij ook. In dit artikel staat kort en bondig uitgelegd wat een spirituele coach is en wat hij of zij doet. Laten we er maar meteen mee beginnen, want wat is het nou eigenlijk? Iedereen ervaart zijn leven op zijn eigen manier. De gedachten in onze geest bepalen hoe we tegen het leven aankijken. Wie met moeilijkheden kampt, zit vaak vast in een bepaald denkpatroon. Het doorbreken van dat denkpatroon en zich bewust worden van wie men in werkelijkheid is, wat men denkt en voelt, leidt tot een groter inzicht en een positieve verandering in het leven.

Spirituele coach

Een spirituele coach is iemand die intuïtief en holistisch werkt. Holistisch betekent dat de coach naar je gehele welzijn kijkt, zowel lichamelijk als psychisch. Hij of zij is vaak breed opgeleid en is zowel coach, counselor, raadgever, begeleider, healer als een stimulerende en motiverende persoon. Nu is dit een beetje duidelijk. Maar hoe komen we er eigenlijk bij? Waar komt het vandaan? Dat hebben we ook voor u opgezocht. Spirituele coaching is een tak die ontstaan is door naar het gehele leven van de klant te kijken en zich met name bezig te houden met het verwerken van het verleden, het bepalen van doelen, zingeving, enzovoort. Ben jij door dit te lezen geïnteresseerd geraakt? Lees dan vooral even door.

Om een goede spirituele coach te vinden moet je naar Utrecht gaan. In Utrecht is er een praktijk die zich focust op spiritueel coachen en healen. Healen, een nieuwe term, wat is dat eigenlijk? De term ‘Healing’ komt het uit Engels, en betekent ‘heling ‘. Heling kan op diverse manieren plaatsvinden. Zo helen chirurgen vaak het lichaam door er letterlijk in te snijden. Er bestaan ook andere vormen van healing. Reguliere psychologen werken bijvoorbeeld vaak aan een healing op mentaal vlak.

Healing!

Bij Healing heb je een goede omgeving nodig, denk hierbij aan:
De natuur, planten in je kamer, stilte, schone lucht en daglicht. Dit zorgt ervoor dat het helingproces wordt verbeterd. Het Healing wordt ook in Utrecht gedaan. Om een afspraak te willen maken kan je telefonisch contact opnemen of online een afspraak maken. Een afspraak duurt vaak een uurtje en zorgt ervoor dat je met een goed gevoel de deur verlaat. Hiermee kan je meerdere afspraken maken. Maar thuis is het ook vaak voorkomend om te healen. Bijvoorbeeld bij je thuis, in een ziekenhuis of je werknemers op kantoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *