Hooggevoeligheid

HSP training Breda

HSP training Breda

 

HSP staat voor hooggevoelige mensen. HSP’ers kunnen vanwege hun hooggevoeligheid tegen talloze problemen in het dagelijks leven aanlopen. Deze problemen kunnen problematische vormen aannemen. Door het volgen van een HSP training in Breda is daar heel goed iets aan te doen en maak je van je kwetsbaarheid juist je kracht.

 

Leer beter je grenzen te bewaken

In beginsel is het doel van de HSP training in Breda om te leren beter je grenzen te bewaken. Bovendien komen de bijzondere kwaliteiten waarover je beschikt weer tot volle bloei. Tijdens de HSP training in Breda wordt getracht van de last die hooggevoeligheid aanvankelijk voor je was een kracht te maken. Je kwetsbaarheid wordt op die manier juist je kracht. Tijdens de HSP training in Breda leer je op een goede manier omgaan met prikkels en overprikkeling. Bovendien leer je bepaalde grenzen herkennen en ook bewaken. Ook word je gekeerd hoe je weer tot volle bloei kunt komen en hoe je van je kwetsbaarheid juist je kracht kunt maken.

 

Op een veel positievere manier

Deelnemers aan de HSP training in Breda leren op een veel positievere manier kijken naar de eigen gevoeligheid. Ook word je aangeleerd hoe je met meditaties in staat bent om je zintuigen te kalmeren. Wie de HSP training in Breda volgt krijgt meer zelfinzicht. Deelnemers houden hun voortgang bij in een speciaal dagboek.

 

Breng je eigen mate van gevoeligheid in kaart

De HSP training in Breda zal in eerste instantie ingaan op wat HSP precies is over welke kracht je als HSP beschikt. Daarna wordt geprobeerd om de eigen mate van gevoeligheid in kaart te brengen. Is dit helder, dan word je meer geleerd over de eigenschappen van hoogsensitieve mensen. Je ontdekt hoe jij als mens tegenover je eigen hooggevoeligheid staat en op welke manier je het maximale uit deze eigenschap kunt halen.

 

Is je hooggevoeligheid van invloed geweest toen je kind was?

Tijdens de HSP training in Breda wordt ook jouw levensloop onder de loep genomen. In de wetenschap dat hoogsensitief iets is dat je al heel je leven hebt en het best als een karaktertrek omschreven kan worden, wordt gekeken in hoeverre jouw gevoeligheid van invloed is geweest op jou als baby, kind en tiener. Belangrijk is in dat kader om te weten te komen of jouw gevoeligheid ook daadwerkelijk herkend werd of werd op jou slechts de typering lastig of verlegen geplakt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *