Behandeling, Energetisch, therapie

Een energetische behandeling

Er zijn veel vragen op het gebied van energetische behandelingen. Om hier een duidelijk antwoord op te geven zullen we hieronder kort toelichten wat de mogelijkheden zijn. Mocht je naar aanleiding hiervan vragen hebben, dan is het zeker aan te raden om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder bij het kiezen van de juiste oplossing en dat maakt het natuurlijk wel erg fijn, want hierdoor weet je zeker dat alles goed gaat en dat je antwoorden hebt op de belangrijkste vragen.

Energetische behandeling

Wat is een energetische behandeling?

Veel mensen vragen zich af wat een energetische behandeling nu precies is. Het is eigenlijk een ander woord voor het magnetiseren. Hierbij wordt door middel van een magneet gekeken of bepaalde krachten en verbindingen in het lichaam beïnvloed kunnen worden. Om deze reden is de naam magnetiseren tot stand gekomen en daarnaast is het ook mogelijk om met magneten genezingskrachten over te brengen. Het is dus een alternatieve geneeswijze waarbij wordt gekeken naar de mens als een geheel. Hierbij kijkt men dus naar de verbinding tussen geest, ziel en lichaam en wordt gekeken naar hevige stress, emoties, gebeurtenissen en andere situaties.

Hoe gaan de magneten te werk?

In het lichaam van ieder mens lopen onzichtbare energiebanen, dit noemt ook wel de meridianen. Het is mogelijk dat deze stromen verstopt raken door bijvoorbeeld stress en angst en dat is natuurlijk niet prettig. In deze bepaalde plekken ontstaat er een blokkade dat zorgt voor pijn en dat bijvoorbeeld organen en spieren minder goed gaan functioneren. Dat is natuurlijk niet fijn en daarom wordt er een magneet gebruikt om zodoende ervoor te zorgen dat de blokkades opgeheven worden. Hierbij kan de energie weer op een normale manier transporteren door het lichaam en dit zorgt ervoor dat je niet te maken krijgt met pijnen en dat is natuurlijk wel fijn.

Advies op maat?

Wil jij meer informatie over deze behandeling? Dan is het zeker aan te raden om te kijken naar de mogelijkheden, maar het is zeker ook aan te raden om contact op te nemen met een specialist. Hierbij weet je precies wat ze met de magneten doen en dat is wel zo prettig. Mocht je naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan helpen wij je ook graag bij het beantwoorden van de openstaande vragen. Daarnaast kun je op het internet ook veel mogelijkheden vinden omtrent deze behandeling en het is zeker aan te raden om je hierin te verdiepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *